Något roligt ikväll?

Har någon något tips på något roligt?
En rolig historia eller annat?
Jag känner att jag behöver muntras upp!

Om KatrinBiolog

Maka, mamma, tänkare, som nästan alltid har roligt. Doktor i Biologi som nu också är Docent. Om jag inte har roligt gör jag något spännande eller dötrist, allt är möjligt
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Något roligt ikväll?

 1. Madelene skriver:

  Gå å se ”Heartbreak hotel” på bio!! Bästa film jag sett, jag höll på å skratta ihjäl mej!

 2. Zaragon skriver:

  Hmm…Ett tips vara att krypa in i hörlurarna tillsammans med ”Flying in a blue dream”.Ok, det är väl inte så särskilt roligt, men det är definitivt uppmuntrande!=)

 3. Annica skriver:

  Det var 4 nunnor som skulle ut och roa sig. Men dom blev tvungna att säga till prästen vad dom hade gjort. Senare på natten kom den första in och sa flinande: -Jag har kört bil mot rött ljus. -Gå och tvätta dig idet heliga vattnet så blir du förlåten. Sen kom den andra in och sa ännu mer flinande: -Jag har druckit sprit. -Drick av det heliga vattnet så blir du förlåten. Sen kom den tredje in ock sa lite Fnissande: -Jag har legat med en karl. -Bada i det heliga vattnet så blir du förlåten. Sen kom den fjärde och sista in och skrattade så hon ramlade omkull. Då frågade prästen: -Vad har du gjort som är så roligt? -Jag har Kissat i det heliga vattnet!

 4. Madonnan skriver:

  Håller med Madelene, den filmen var jätterolig, speciellt gynscenen! Fast slutet var långrandigt förstås… Nä, men en god bok kanske? (Usch, vad trist det låter när man behöver något roligt…) kram till dej i alla fall 🙂

 5. Annica skriver:

  Har vi tur kanske min blogg kan bli kul under kvällen! Om bloggarna vågar dela med sig vill säga…KramarAnnica

 6. Tonårsmorsa skriver:

  Fick denna i ett mail! Kanske kan passa att muntra upp dig lite med? Kram! Kvinnor över 50 får inga bebisar; därför att de skulle lägga dem nånstans och glömma bort var. Ett av livets mysterier är hur en 2 kg-låda med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt!?! Min hjärna inte bara vandrar iväg ibland – ibland lämnar den mig totalt. Det bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor. Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det. Ju äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt – därför då har din kropp och ditt fett blivit verkligt goda vänner. Just när jag vant mej vid gårdagen, så kommer idag. Ibland tror jag att jag förstår allt – sen återfår jag min medvetslöshet. Jag gav upp jogging när mina tights gneds samman och satte eld på mina strumpbyxor. Konstigt!!! Du hänger in nånting i din garderob för ett tag, sedan krymper det 2 storlekar! Smala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som: ”Du vet, ibland glömmer jag äta”. Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara en speciell jubelidiot för att glömma äta! En vän till mej blandade ihop sina Valium och p-piller. Hon fick 14 barn men hon bryr sig inte speciellt. Problemet en del kvinnor har – de blir helt upprörda av nånting och sen så går de och gifter sej med honom. Jag läste den där artikeln som sa att typiska stressymptom är: Äter för mycket ……. impulsköp …… kör bil alldeles för fort. SKOJAR DOM?!? – det här är mina tankar om en helt perfekt dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s