Blä! Mögel i köket

Blä!

Det blir ingen ny diskmaskin idag. Vi köpte en ny maskin i helgen och betalade extra för att ”Hushållsservice” skulle hit med den nya och forsla bort den gamla.

Men… När den trasiga drogs ut var trägolvet under alldeles buckligt och svart av mögel. Diskmaskinen har stått på en ”bricka” sen den var ny (när huset vårt bygdes 1998) och varken jag eller installatörerna kan lista ut varifrån vattnet  kommit.

Blä!

Jag har fått astma och det luktar mögel.

Blä!

Det blir till att handdiska några veckor till… Jag har ringt mitt försäkringsbolag och de ska skicka en inspektör ”förhoppningsvis inom 5 arbetsdagar”…

BLÄ!!!!!!!!!!!

Annonser

Om KatrinBiolog

Maka, mamma, tänkare, som nästan alltid har roligt. Doktor i Biologi som nu också är Docent. Om jag inte har roligt gör jag något spännande eller dötrist, allt är möjligt
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Blä! Mögel i köket

 1. magnus skriver:

  ujdå..Det lät ju trist!Hoppas det bara är ytligt ändå.Håller med dig om vattnet, översvämningsskydd brukar lösa ut ganska omedelbart om det är tal om det. Men det kan ju vara ånga som kondenserats på utsidan av chassit och letat sig ner? Långsökt?Trist iaf. Hoppas din astma går över snabbt. Hej.->Mangan.

 2. imse skriver:

  Usch då! Hoppas det är lätt åtgärdat. Det är förhoppningsvis koncentrerat till just den ytan.

 3. Story of the day skriver:

  Låter inget vidare..Men det är ju ändå tur i oturen att det upptäcktes..Hoppas att ni kommer tillrätta med det snart..Och blir det jobbigt att handdiska så får du ringa mig..He,he..Älskar att diska för hand..S.O.T.D.

 4. Katrin skriver:

  Usch, mögel är hemskt, det påverkar en ju så mycket även innan man hittat det. Hoppas ni slipper riva ut halva köket för att få bort det bara.Bloggsvar; Ja, det är riktigt kul att ha såna foton från sin uppväxt. Särskilt som pappa är död nu. Och jo, han var en ung pappa, han var 24 när äldsta brorsan föddes, 25 när nästa bror kom och 27 när jag föddes. Sen dog han 45 år gammal. Men vi har många kort både på honom och oss och på mamma och oss. Många varma minnen. Passa på att ta många kort, både på dig, barnen och barnbarn. Det är så kul att ha kvar. Ha det bra.

 5. Maggan skriver:

  Äsch det där var inget kul alls. Hoppas att det bara är just där som möglet sitter.Kram o lycka till med besöket av inspektörn.

 6. uno skriver:

  Tjena olyckskamrat. Har haft liknande problem, bytt ut nästan alla golv (från trossbotten) och avfuktat krypgrunden. Äntligen kan vi börja leva här igen. Dessutom blåsta av försäkringsbolaget (som vanligt). Häng på dom rejält direkt!!! Lycka till Uno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s