Snabbtitt!

Vår son kom hem från Californien igår eftermiddag och så skjutsade vi honom till tåget idag kl 06.30 på morgonen. Hela besöket var över på mindre än 15 timmar. Hur kan nu detta komma sig?

Jo, storsonen jobbar på Ericsson i San Jose utanför San Fransisco som trainee fram till och med februari 2010. Han har varit där en dryg månad och trivs som fisken i vattnet. Förra veckan med riktigt kort varsel kom ”någon” på att han skulle hålla en presentation på en konferens som Ericsson ordnar i Linköping nu 7-8 oktober.

Så vad gör min snabbe son? Bokar flyg, kommer hem, blir hämtad av mamma o pappa, pratar med oss i någon timme, går ut med kompisar, kommer hem riktigt sent i natt, och blir skjutsad till morgontåget för att åka x-2000 till Linköping i morse. I morgon Torsdag ska han hålla sin presentation och sedan på torsdag kväll (eller fredag?) ska han till Göteborg och flyger därifrån till London och vidare till San Fransisco… Pust, jag blir anfådd bara av att höra resplanerna. Det var i alla fall riktigt roligt att se vår son, se glad och pigg och solbränd ut. Det är tydligen fortfarande sommar i Californien… Blir det vinter där?

Magnus på snabbesök, 7 oktober 2009

Här har vi bildbeviset! Magnus blir fotograferad av mig på Uppsalas tågstation strax innan 07 i morse. På väg med x-2000 till Linköping. Är han inte brun?

Annonser

Om KatrinBiolog

Maka, mamma, tänkare, som nästan alltid har roligt. Doktor i Biologi som nu också är Docent. Om jag inte har roligt gör jag något spännande eller dötrist, allt är möjligt
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snabbtitt!

 1. Madonnan skriver:

  Jodå. Han ser dessutom lika klok och trevlig ut som mamma!Kram o vad kul att ni fick ses i alla fall:)

 2. Katrin skriver:

  ”Klok och trevlig som sin mamma” SNIFF!!!

 3. uno skriver:

  Nja, brunare kunde han vara. Han jobbar säkert när sola är uppe. Bra karl, hoppas du också mår bra med tanke på miljö och natur!!! uNO

 4. Inger skriver:

  Visst är det sommar i Kalifornien ännu! Vi var strax söder om LA förra året vid Halloween och då blommade ännu kaprifolen. Vad de har för sorts vinter och hur länge den varar vet jag inte. Man det är väl lite kallare i San Fransisco. Såg bilder på Obama från igår i vita husets rosenträdgård och nog såg det ut att vara sommar än i Washington också. Varför bor man här uppe i Arktis?Bloggsvar: Visst är det en liten frukt, i biologisk mening. Men inte någon av dem du föreslår.För övrigt: Jag hittade din andra blogg. Vad duktig du är på att teckna och måla! Kommer du att blogga mer regelbundet nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s