Det är KALLT, vi har FORTFARANDE inga fungerande element hemma ;o( Katrin

I morse när jag gick in på badrummet för att duscha var det iskallt! Vilket det varit i några veckor nu, värre och värre varje dag. Vi har nämligen fortfarande inte lyckats få våra element att begripa hur de ska bli varma efter att de varit avstängda hela sommaren.

När jag kom in i vår tvättstuga i morse fick jag en liten chock!

Lillsonen våran (som nu fyllt 20 år…) låg på golvet med en massa rena lakan under sig, hade torkskåpet på, på 70 grader med öppen dörr, och SOV! Det var nästan kvävande varmt i jämförelse med alla kalla rum jag varit i på morgonen.

När han vaknade av att ha blivit störd av mig sa han att han frusit så i natt att han lagt sig där för att bli varm!

Uj, så patetiskt!

Så, då struntade jag i Sir Vääs som i 2 veckors tid sagt att han tror att han vet vad felet är… och ringde rörmockarna som installerat värmesystemet.

De hade tyvärr 2 månaders väntetid!! Jag fick då tag i en annan ”jour-rörmockare” som med STOR tvekan lät mig få en tid imorgon förmiddag… De hade EGENTLIGEN inte tid.

Så vi får nog alla ligga i tvättstugan i natt…

Brr, jag gillar INTE att frysa!

Annonser

Om KatrinBiolog

Maka, mamma, tänkare, som nästan alltid har roligt. Doktor i Biologi som nu också är Docent. Om jag inte har roligt gör jag något spännande eller dötrist, allt är möjligt
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Det är KALLT, vi har FORTFARANDE inga fungerande element hemma ;o( Katrin

 1. uno skriver:

  Hutter burr. Jag och lilla frun var i litauen på 90-talets början just efter befrielsen. Bodde ovan en krog. Ryssarna hade stängt av oljan. Hade varsin smal säng i varsin ända av något som mest verkade vara en festlokal. Tjugo grader kallt ute. Plus fyra inne. Valde samma smala säng och värmde varann under natten medan festandet pågick därenere, var väl nödvändigt för att hålla värmen. Morronduchen blev ett äventyr – is på toastolen så vi fick kissa hål – nollgradigt vatten. En svensk är tuff, det gick bra. Det var i Siauliai. Nästa natt i Vilius var det tvärtom så varmt att baren Tropical Bar gorde skäl för namnet. Elda!!!

 2. Gunnar skriver:

  HejDet lät inte så bra! Hoppas att rörmokaren får igång systemet så ni får värme.Ni får väl knappast plats i torkskåpet hela familjen.:)

 3. Pillan V skriver:

  Jag fryser också….jag hatar att frysa. Men Mannen säger att NÄÄÄ det är inte kallt!! Fasen jag vet väl när jag fryser. Får nog ge Mannen kall mat ett tag. När han säger att maten e kall så svarar jag…NÄÄ DEN E INTE KALL!!!Ha en go kväll!KRAM

 4. Cikoria . skriver:

  finns inget värre än att frysa inomhus. hu! hoppas ni får igång systemet snabbt.Jag ska kolla i hyllorna när jag handlar nästa gång, lökflingor, borde ju finnas när det finns så mycket annat man inte har en aning om att man behöver.ha det gott

 5. Imse Vimse skriver:

  Ni får väl tränga ihop er i torkskåpet, vilken syn! =)När jag var i New York i vintras var det ohyggligt kallt, både på hotellet och utomhus. Fick sova med kläderna på. Blev tvungen att köpa en fuskpälsmössa á la ryssmössa.

 6. Madonnan skriver:

  Ojoj, så mysigt att sova där, så kan ni berätta spökhistorier innan ni somnar också… Lycka till iaf, snart kommer värmen.Kram:)

 7. Lena skriver:

  Ja, än så länge har inte höstkylan kommit hit men i mitten på november får vi det ungefär som du beskriver. Värst är duschandet. Toaringen är gudskelov uppvärmd. Hoppas rörmockaren fixar så helgen blir ”varm i stugan”

 8. Maggis skriver:

  Åh bevare mig väl… jag som hatar att frysa. Men på ett sätt är det lättare att frysa, för man kan ju klä på sig en massa extra kläder. Värme är nog värre, men jag vet att det ibland blir för kallt här i detta rum och då blir fingrarna som iskorvar och det är jobbigt att skriva.Hoppas verkligen att ni får ordning på det hela. Jag skulle nog ha skrattat om det var min son, typiskt grabbar tror jag att göra sånt.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s